Over ons

Waarom u bij Thomas Trucks koopt? Die keus is simpel. Thomas Trucks is wereldwijd een van de onafhankelijke handelsondernemingen op het gebied van gebruikte bedrijfsvoertuigen. Hier kiest u uit een steeds wisselende voorraad van tweedehands vrachtwagens, trekkers, opleggers en aanhangwagens. Ons aanbod omvat alle Europese merken, bouwjaren en prijsklassen. Hier vindt u altijd een goed voertuig voor de juiste prijs!

Thomas Trucks heeft altijd:
- Scherpe prijzen
- Goede service
- Ruime, snel wisselende voorraad
- Gekende kwaliteit
- Fatsoenlijk koopmanschap
- Wij spreken vele talen
- Begeleiding invoer en transport
- (Export)kenteken snel geregeld
- Vakkundige technische dienstverlening
- En meer.

We zijn 6 dagen per week geopend.
Heeft u hulp nodig bij het exporteren, importeren, of verschepen van uw voertuig? Neem contact op met ons sales team. Uw huidig voertuig aan ons verkopen is ook mogelijk.

Wij doen ons best om de gegevens zo accuraat mogelijk weer te geven toch kunnen er geen rechten ontleent worden aan deze gegevens Ook kunnen wij voor u de financiering regelen binnen Nederland.

Transport
Wij verzorgen transport naar allerlei Europese havens, voor de door gekochte Trucks.

Exportdocumenten
Wij kunnen exportdocumenten, zoals transito kentekens met de daarbij behorende verzekeringen leveren bij de door U gekochte Truck.

Douaneafhandeling
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vele antwoorden over importrestricties, douanevoorschriften en verschepingsmogelijkheden. Voor uitvoer buiten Europa verzorgen we graag de EX1 (uitvoerverklaring) voor u. Deze zijn klaar terwijl u wacht. Voor de niet betaalde BTW verlangen wij normaliter een borg. Na ontvangst van de gestempelde douane documenten ontvangt u deze borg zo snel mogelijk van ons retour.

Werkplaats
In onze eigen werkplaats kunnen we uw voertuig professioneel, deskundig en tegen een scherpe tarieven controleren en zo nodig kleine reparatie uitvoeren.

Banden
Naast onze activiteit in de handel van gebruikte Trucks. Kunnen wij in onze werkplaats van Van Aalderen Banden / Autostyling BV truckbanden uit eigen voorraad naar uw keuze monteren. Uiteraard zullen wij ons advies en voorkeur aan u voorleggen doordat wij na de jarenlange ervaring bepaalde voorkeuren zullen hebben over merk en type banden toegepast op de diversiteit van vrachtwagens, ladingen en bestemmingen.

Copyright (c) Trucks.nl. All rights reserved. Designed by: www.trucks.nl